e
Banner

Etiketler: yeni yatırım



Mars Logistics’ten Fransa’da depo yatırımı


Yayın: 24-10-2022
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, yurt dışı yatırımlarına Paris’te açtığı yeni depo ile devam ediyor. 5200 metrekarelik depoda Türkiye trafiği için crossdock, dağıtım-toplama, gümrüklü antrepo gibi hizmetlerin dışında Fransa ve Avrupa içi nakliye organizasyonları, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve katma değerli hizmetler verilecek.




Alışan Lojistik’ten yeni yıla yeni yatırım


Yayın: 11-01-2023
Kategori: Lojistik

Geçtiğimiz yıl yaptığı yatırımlar ile adından sıkça söz ettiren Alışan Lojistik 2023 yılına yeni bir yatırım haberi ile başladı. Alışan, son olarak Dilovası Organize Sanayi Bölgesi’nde yanıcı kimyasal ürün ve gıda maddeleri depolama/elleçleme alanları olarak tasarladıkları toplam 12.300 m2 kapalı alana sahip yeni deposunun operasyonuna başladı.




DepOrtak 1,8 Milyon USD değerlemeden ilk yatırımını aldı



1 Mart’ta canlıya geçen dijital depolama platformu DepOrtak 1,8 Milyon USD değerlemeden ilk tohum yatırımını aldı. Abdullah Küçük ve Talha Küçük, DepOrtak’a 450 Bin USD doğrudan yatırım yaptı.




Hubtic 1,3 milyon dolar tohum yatırım aldı



Abdullah Cansu tarafından Düsseldorf’ta kurulan ve 2021 yılında faaliyetlerine start veren dijital lojistik girişimi Hubtic, tohum yatırım turunda 1,3 milyon dolar yatırım aldı. Hubtic, yatırım turunun ardından özellikle Avrupa’daki uluslararası taşıma operasyonlarını genişletmeyi planlıyor.